Tuesday, December 21, 2010

Urusan yg belum selesai.....

It took ages to pack all the things and I'm sure it's gonna take a lot longer to unpack... Sepatutnya hari ni dah start pindah barang, tapi lori my BIL lak not available so postpone besok kot.... So tadi terus buat urusan tukar sekolah Fasha, so that on her first day at school xdelah nak terkejar antara current school, to PPD to new school...
  Alhamdulillah it only took a day for it to complete, it just that we didn't expect that PPD for Saujana Utama's school is in Kuala Selangor. Ingatkan ada cawangan PPD somewhere in Sg Buloh itself..huhuuh.. Yg bengangnya kat current school diaorang lak xde no phone dan alamat PPD Kuala Selangor, boleh gitu? Nasib baikla kita ni dizaman internet, so bukak jer lappie, tanya pakcik GOOGLE....
  Actually I started missing my bengkel already... Tapi nak buat camna, everything is wrapped up... Rasanya bila dah 'transfer' semua barang ke rumah baru, one of the first thing yg akan disetelkan adalah my bengkel.... If I heard any 'complain' blhlah bg alasan, "Well honey, I have to do sumthing with the curtain, since the windows here aren't the same with the windows in our previous home..." Boleh yek gitu?..
   Really hope I can come out with something really soon... Keep coming here ok.... See ya....

1 comment:

  1. Halo Teman, lama saya cari-cari akhirnya ketemu di blog ini.
    Konten yg sangat menarik, Jadi senang berkunjung di sini, Makasih ya sob.
    Salam best Friend :
    Jual Plat Stainless,
    jual Plat Aluminium,
    Lisati Indonesia,

    ReplyDelete